Föreläsare: kriskommunikation och krishantering

Jag föreläser ofta för ledningsgrupper, kommunikationsavdelningar och styrelser. Jag talar på konferenser, undervisar på Berghs School of Communication och föreläser på chefsnätverket Close. Jag har även stått på scenen i Almedalen och analyserat politiska kriser, utbildat press- och kommunikationschefer i kriskommunikation och modererat konferenser med samma ämne. Vill du inspireras och ta med dig konkreta verktyg? Tema:

  • Så undviker du förtroendekriser
  • Krishanteringens grunder och framgångsfaktorer
  • Så gör du när drevet går – praktisk krishantering
  • Medielogik och mediedramaturgi – så jobbar journalister
  • Ditt medieframträdande – så hanterar du journalister
  • Sociala medier – så gör du när drevet går
  • Förebyggande krisarbete – krisgruppens sammansättning och krisrutiner

Utvärdering efter konferensen ”Strategisk press- och mediehantering”:
“Jag hade glädjen att få presentera Jeanette som talare på konferensen Strategisk press- och mediehantering, hon avslutade konferensen med mycket energi, inspiration och konkreta verktyg för effektiv krishantering. Föreläsningen var mycket uppskattad och i den utvärdering som deltagarna fyllde i på plats fick Jeanette strålande betyg! 5,25 av 6 för innehåll och framförande. Det ligger långt över snittet för samtliga talare (4,45).” /Stina Åkerstedt, projektledare på AB Conductive

Utvärdering efter föreläsningar på Berghs School of Communication:
”Känn dig supernöjd! Din föreläsning fick det högsta betyget 4,83 av 5 möjliga.” /Elisabeth von Sydow, kursansvarig ”Kommunikation och PR”

”Tack för en strålande insats på min kurs. Eleverna tyckte att din lektion var konkret, bra och inspirerande. ‘Bäst hittills!’ var reaktionerna.” /Erica Wigge, kursansvarig ”PR och kommunikation”

 


Jeanette Fors-Andrée på Webbdagarna

Kriskommunikationsexpert

Krisexpert

Jeanette Fors-Andrée, krisexpert

Jeanette Fors-Andrée, kriskonsult

Jeanette Fors-Andrée, kriskonsult

Jeanette Fors-Andrée, kriskonsult