Jeanette kommenterar – 20 June 2011


  • tv.expressen.seExpressen.tv – Utrikes – se TV på expressen.se
    20 June 2011 – Det här är så illa skött. Om Kungen är säker på att han inte finns på bilderna och att han inte har vistats på opassande klubbar, är det viktigt att han är tydligare med att han inte har något med det här att göra. Det skulle han ha gjort väldigt tidigt; innan hans offentliga uttalande. Hans osäkra framförande gör att spekulationerna fortsätter. Ett nekande måste vara förtroendeingivande för att fungera. Och Mille fortsätter att njuta av situationen. Om Kungen har vistats i opassande miljöer (Måndagsklubben med erotiska uppvisningar) är det bättre för honom att säga som det är. ”Jag är människa, jag gjorde fel” hade många köpt. Ärlig kommunikation är A och O i det här läget!
  • gt.expressen.seCheferna i stormöte på Saab – GT.se – Senaste nytt | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje
    20 June 2011 – Tystnaden och bristen på information fortsätter. Underleverantörerna har kallats till möte medan personalen fortfarande sitter sysslolösa. Lägg ner!
  • www.expressen.seIkea lämnade Wilma till fel föräldrar – Nyheter – Senaste nytt | Expressen – Nyheter Sport Ekonomi Nöje
    20 June 2011 – Jag tycker att Ikea har hanterat situationen ganska bra. Man har berättat vad som har hänt utan att minimera händelsens betydelse. Ikea erkänner att ett sådant fel aldrig får hända och att något har gått väldigt snett. Bra där! Däremot är det illa rubriker vi ser i media. ”Ikea lämnade Wilma till fel föräldrar” stämmer inte överens med Ikeas berättelse. Nästa gång gäller det att hantera media bättre.
Lämna ett svar