Poddar om krishantering och kriskommunikation


Jag har deltagit i två poddar under den senaste månaden. Båda finns nu ute:

Kommunikationsklubben med Fredrik Thambert och Digge Zetterberg Odh

I Resumés ”Kommunikationsklubben” pratar jag på temat ”Så gör du när krisen slår till”. Jag pratar om de vanligaste misstagen som företagsledare och makthavare begår och hur man istället ska agera när drevet går. Vi pratar också om livsmedelsindustrins utmaningar vad gäller kris- och mediehantering av matlarm.

Lära från lärda med Fredrik Hillerborg

Min bok Praktisk kriskommunikation plockas upp som en av de 10 mest intressanta böckerna för kommunikationsbranschen 2014! Väldigt kul! Fredrik och jag samtalar en hel timme: Vad är kriskommunikation? Hur ska man tänka? Hur ska man arbeta? Och vad kan vi lära oss av andras misstag? Det är några av frågorna som tas upp i avsnittet.

Lämna ett svar